Bereidingswijze    Smaken     

Smaken
Hier vind u de receptuur van onze huidige producten. Omdat wij per seizoen de meest geschikte grondstoffen selecteren zult u hieronder soms afwijkende receptuur vinden. Hier vindt u altijd precies waar u van geniet.

Op dit moment produceren wij weer met de nieuwe oogst Courage aardappelen. Dit is een mooie ronde aardappel met een iets roodachtige schil. Hierdoor ontstaat een iets kleinere rustieke chip.

Al onze recepten zijn met de zelfde passie voor natuurlijke producten gemaakt. Onze producten bevatten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en zijn bovendien glutenvrij. Ambachtelijke Chips zijn in twee smaken te krijgen; gemaakt met zeezout en gemaakt met zwarte peper.

Zeezout
De chips met zeezout bevatten slechts aardappelen, zonnebloemolie (natuurlijk arm aan verzadigde vetten) en zeezout. De beste vorm om de pure aardappel te proeven. Ook heerlijk bij een sandwich of bij een biefstuk.

Zwarte peper
Voor de liefhebber hebben we een nieuw recept ontwikkeld, ook weer zonder geur-, kleur- en smaakstoffen en glutenvrij, maar met een iets pittigere smaak. Dit recept bevat naast grof gemalen zwarte peper ook nog suiker en zeezout en soms iets Jalapeno peper. Een goed alternatief voor bij een stevig glas wijn.